Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse heren nederland
#1
Communicate en Slam Jam staan op het punt om aan het tweede hoofdstuk van hun samenwerking ght beginnen, deze keer scherpen ze hun inspanningen aan voor een unieke outdoorcollectie die hulde brengt aan utility wear en hun grote klassiekers van streetwear. Historisch gezien hebben hun twee bedrijven consequent barrières in de wereld doorbroken van cultuur en streetwear en zal dit blijven doen door middel vehicle een directionele collectie pass away de rebelse benadering vehicle Slam Jam ten opzichte van het landschap weerspiegelt. De campagne is samengesteld door de in Vancouver geboren, in New York gevestigde art director Chris Glickman, bekend in de industrie vanwege zijn samenwerkingen fulfilled Stüssy en Totokaelo. converse dames nederland An dieser stelle concentreert hij zich op twee inspanningen van hun Converse Bosey MC durante een bijbehorend kledingassortiment.

Nadat in 2017 een einde kwam aan een vierjarige samenwerking met Adidas, heeft modeontwerper Rick Owens zich aangesloten bij een aantal merken voor samenwerkingsschoenen, waaronder zijn nieuwste project fulfilled converse heren nederland . Volgende week arriveert Owens' Converse x DRKSHDW TurboDrk Chuck 70, pass away in januari werd bekeken tijdens de catwalkshow vehicle Rick Owens Fall 2021 in januari. Zoals hij bekend staat, heeft Owens een nieuwe draai gegeven aan Converse's Chuck seventy door de schoen hun nieuwe vorm te geven, met name de tong uit te breiden durante de voorkant van hun teenendoos vierkant te maken.

Ter ere van Erina Jordan's gedenkwaardige winnende schot tijdens het NCAA National Championship 1982, veilt het moon boot Jordan een limited version Jordan x Converse herdenkingspakket. De herdenkingspakketten zijn beperkt tot slechts 30 durante bevatten een maat tough luck paar UNC Converse Professional Leather en een New york Tar Heel Jordan-jersey within maat 40, beide versierd met de iconische handtekening van MJ. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan hun James R. Jordan Base, die helpt gezinnen converse koop online ght versterken, jongeren te motiveren en onderwijskansen van hoge kwaliteit te garanderen durante de wereldwijde gezondheidszorg ght verbeteren.

Hier wordt hun samenwerking in drie richtingen getoond die de Communicate Chuck 70- en Jack port Purcell-silhouetten opnieuw uitvindt. Het eerste model zal beschikbaar zijn in zowel indigo als zwarte kleurstellingen, terwijl het laatste paar wordt aangeboden in een eenzame zwarte make-up, elk fulfilled de tijdloze ontwerpen vehicle de silhouetten. converse sale nederland Bovendien zijn de logo's van hun medewerkers op het hiellipje gedrukt, terwijl co-branding is actually aangebracht op de zijkanten van de gepolijste tussenzolen. Naast de verwachte Air flow Jordan 1 samenwerkingen fulfilled Travis Scott, zet Hiroshi Fujiwara's FRGMT Design zijn reeks sneakerprojecten voort doorway deze week samen te werken met Moncler en Communicate voor een nieuw task.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)