Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air jordan 12
#1
De Air Jordan 1 is de afgelopen vier jaar een 'it'-schoen geworden binnen het reguliere bewustzijn, maar werd ooit 'verboden' door de NBA. (Het was eigenlijk het Nike Air Ship dat werd gereguleerd door de competitie, maar de Swoosh probeerde de eerste sneaker van Jordan te pushen. ) Een nieuw opgedoken paar doet meteen denken aan de originele "Shadow"-kleurstelling van een silhouet en heeft lichtgrijze overlays op de simpel, nike air jordan 12 online sale profiel-swooshes en onderste hiel. Omringend glad leer verwent dan met een pikdonkere toon die past bij het "Wings"-insigne op de zijkant van de kraag.

De nike air max 270 outlet sale Golf is naar voren gekomen met een andere door Miami Vice beïnvloede color ways. De op het follicle geïnspireerde chroma integreert het zee- en zomerbloeiend gevoel en krijgt een zichtbaar hybride hardloperprofiel, maar verfraait het met een zandachtige kleur op een golfklare Max Air. Het big Air-pictogram heeft een nauwsluitend bovenwerk in wit en fotonstof die een veilige houvast biedt. Het bovenwerk zorgt voor ademend vermogen met behoud van waterdichtheid en toont twee kleuren van lichte dauw en karmozijnrode tint als het gradiënt in het hielgedeelte.

nike air max 270 nederland kopen aangeboden, het felgekleurde opstelling van 'infrarood'-highlights en pasteltinten. De schoen heeft een fris sense of humor lichaam, geaccentueerd met het handvol levendige popkleuren. Zacht viltachtige overlays verschijnen rond de spatborden in lichte pasteltinten - hemelsblauw en lichtroze - aangevuld met monochromatische panelen op de neus, hiel en bovenste delen. Passend bij een witte bovenwerk van de schoen is een lang lipje van ripstop-tong geëtst met de woorden "THE FUTURE IS IN THE AIR", naast een korte hieltrek.

Nike pas cher heeft nu nog het paar Air Max 98 exclusief voor vrouwen uitgebracht, die wordt gemarkeerd in 'Atomic Pink'. Deze Nike Air Max 98 is gekleed in het combinatie van wit, karmozijnrood, Iced Lilac en Atomic Pink. Gemarkeerd met sense of humor over de basis, terwijl zowel Crimson Tint als Lilac Pink details genera verspreid zijn. Andere details zijn onder meer het witte tussenzool en het zwarte rubberen buitenzool. Scroll verder naar beneden omkring meer afbeeldingen van deze nike air max 98 sale goedkope 'Atomic Pink' te bekijken die u van dichterbij zullen bekijken.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)